Megújul a világ egyik legnagyobb luxustengerjárója

2024. augusztus 17.
Címkék :

A hajós utak szerelmesei számára az európai kalandozások új korszaka indul áprilistól, amikor a Royal Caribbean International teljesen megújult tengerjárójával szállhatnak vízre.

A hajózási társaság több mint 100 millió dollárból varázsolja újjá népszerű tengerjáróját, az Allure of the Seast. A Nyugat-Mediterrán kiruccanás már foglalható a tavaszi szünet időszakára. Az Allure of the Seas útvonala érinti Marseille-t, La Spezia és Róma kikötőjét, Palma de Mallorcát és Barcelonát is.

Az Allure of the Seas fedélzetén több mint 35 étterem és bár várja majd az utazókat, olyan újdonságokkal, mint az Utopia of the Seas tengerjárón debütált Pesky Parrot tiki bár, vagy az eddig csak szintén az Utopia of the Seas és a Wonder utasai számára elérhető The Mason Jar Southern Restaurant & Bar amerikai ételekkel, élő countryzenével. De az utasok választhatnak angol pubot, olasz éttermet Toscana ízeivel vagy amerikai steakhouse-t is, a sportbárban pedig élőben szurkolhatnak a legizgalmasabb mérkőzéseken.

A resort stílusú karibi fedélzeten számos nyugágy, pihenőhely várja a relaxálni vágyókat, és kizárólag a felnőttek számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget a Solarium, a Samba Grill-lel és bárokkal kiegészülve. A Lime & Coconut bárban DJ-k pezsdítik fel a hangulatot a legfinomabb koktélok kíséretében.

Az utasok az elsők között próbálhatják ki az olyan attrakciókat, mint az Ultimate Abyss tízemeletes száraz csúszda és a The Perfect Storm vizes csúszdái. A szórakozást jégpálya és lézeraréna is szolgálja, az utasok a szabadulószobában átélhetik a Holdra szállás izgalmait az Apollo–18 fedélzetén, a FlowRider szimulátorokkal pedig próbára tehetik szörftudásukat, vagy kipróbálhatják a sziklamászást.

A gyerekeket interaktív játékok, tudományos és technológiai workshop, színház is várja, még a csecsemők szórakoztatásra is találhatnak a szülők attrakciókat. A már jól ismert Aquatheather továbbra is elkápráztatja majd a közönséget, és rengeteg program várja az utasokat az 50-es évek stílusát tükröző sétányon, az elmaradhatatlan körhintával, hamburgerrel és turmixszal.

Az Allure of the Seas a Royal Caribbean Oasis class osztályú tengerjárói közé tartozik. Az átalakítás után egyike lesz a Royal Caribbean hat európai hajójának, majd 2025 novemberében a floridai Fort Lauderdale-be indul, hogy karibi nyaralásokat kínáljon – írta a turizmus.com.

fotók: royalcaribbean.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!