Megújul a siófoki élményfürdő

Rekordév volt a tavalyi a siófoki Galerius Élményfürdő és Wellnessközpont történetében. Az idén pedig átalakítják a szaunavilágot, hogy még több látogató tudjon részt venni a folyamatosan telt házas szaunaprogramokon.

A Galerius Fürdőbe 2017-hez képest tavaly 12 százalékkal több vendég érkezett. Már 2018 első hónapjaiban kiemelt forgalmat könyvelhettek el, az év végéig pedig összesen 170 ezer látogatót fogadtak. Ősszel, a szaunázók hétvégéjén mutatkozik be az új szaunavilág, amit nyáron építenek át. A jelenleg ott található 35 fős finn szauna helyett ősztől egy 60-70 fő befogadására alkalmas szauna várja a programokra érkezőket. Az eredetileg tíz éve kialakított, már így is nagyon korszerű szaunavilág sokkal modernebb fény- és hangtechnikát is kap.


Eleinte csak hétvégén tartottak szaunaprogramot a fürdőben, de ezekre akkora volt az érdeklődés, hogy már szerdán és pénteken is megrendezik az eseményt.


Az alapkelléknek számító aromák mellett zenével, fényekkel, a kiemelt alkalmakkor pedig különleges show-elemekkel is feldobják a szaunázás élményét. De azokra a vendégekre is gondoltak, akik a hagyományosabb szaunázás hívei: februártól havonta egyszer „klasszikus”, a szaunázás alapjaihoz visszatérő programon vehetnek részt az érdeklődők. A hosszú hétvégén pedig a nemzeti ünnephez kapcsolódó szaunaszeánszra lehet számítani – írta a turizmusonline.hu.

(fotó: galerius-furdo.hu)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!