Megnyílt a kenesei hajókiállítás

web-balatonboatshow-25Ma délelőtt nyitotta meg kapuit a Kenese Marina Port kikötőben a kenesei hajókiállítás, amelyen több mint ötven hajó, a magyar hajózási piac színe-java képviselteti magát.

A pénteki nyitónapon délután 3 órától a Magyar Vitorlás Szövetség jóvoltából mindhárom vitorlázó olimpikonunk, Érdi Mári, Berecz Zsombor és Vadnai Benjámin is ellátogat a kiállításra, és riói tapasztalataikról mesél a Volvo Kávészünet programon, a Kenese Marina Port kikötő bárteraszán.

mari

Érdi Mária

A Kenese Marina Port 21. alkalommal ad otthont a Balatoni Hajókiállításnak. A hajózás minden területét bemutató rendezvény kiváló alkalom arra, hogy a vízi közlekedés iránt rajongók hódoljanak szenvedélyüknek és alaposan megismerkedjenek a piaci kínálattal, a hajózás szerelmesei pedig közelebb kerüljenek a különböző meghajtású és típusú hajókhoz természetes környezetükben, a vízen bemutatva.

zsombi

Berecz Zsombor

A kikötőben több mint félszáz vízi jármű várja a parton és a vízen, hogy a látogatók közelebbről is felfedezzék őket. Több cég is kedvezményekkel, szezon végi, vagy a következő szezon eleji akciókkal készülnek a kiállítás látogatóinak, így a hajóvásárlást fontolgatók igazán csábító ajánlatokkal találkozhatnak.

benji

Vadnai Benjámin

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!