Még nem késő elkezdeni dolgozni a nyári álomalakon!

A nyári álomalak vagy a sokunk által rettegett “beach body” kifejezés nem kell, hogy negatívan érintsen bárkit.

(Promóció)

A nyár sokak számára egyet jelent a kikapcsolódással, a felhőtlen kalandokkal, a könnyed, vízparti pihenéssel vagy éppen az aktív sportokkal. Azonban mindannyian tudjuk, hogy amikor nem érezzük igazán jól magunkat a bőrünkben, máshogy éljük át ezeket a felejthetetlen élményeket is.

A nyári álomalak vagy a sokunk által rettegett “beach body” kifejezés nem kell, hogy negatívan érintsen bárkit. Ami igazán fontos és valóban elvezethet minket a vágyott álomalakig az az odafigyelés, a mozgás szeretete és az egészséges életmód. Éppen ezért itt az ideje testileg-lelkileg felkészülni, hogy valóban úgy éljük át az előttünk álló nyarat, ahogy mindig is álmodoztunk róla.

A mozgás öröme az Oxygen Naphegyen

Az autók zaját és a tömeget a Naphegyen nyugodt madárcsicsergés és a pihenés ígérete váltja fel. A terebélyes fák között, a domboldalon találunk egy modern stílusú épületet, ahol tudjuk, megérkeztünk. Ez az Oxygen Wellness Naphegy, amely egy egyedülállóan komplex fitness és wellness központ. A fitness teremben a legkorszerűbb gépek és szakképzett trénerek, a wellness részlegen pedig feszített víztükrű medence és sokszínű szaunavilág vár ránk. A relaxáció és a mozgás szeretete itt kéz a kézben jár és szinte otthon érezzük magunkat.

Kedvezményes nyári csomagok

Ahhoz, hogy a nyári szezont valóban kirobbanó formában kezdhessük, néha szükség van egy kis segítségre. Az Oxygen Naphegy csapata ezt pontosan tudja, éppen ezért 2022 tavaszán olyan személyre szabott csomagokat állítottak össze, melyekkel mindenki elérheti kitűzött céljait. Ahogy azt már megszokhattuk, az ajánlatok között most is mindenki bátran csemegézhet saját célkitűzései és vágyai szerint. Egyaránt gondoltak azokra, akik belépő szintű edzéssel szeretnék felkészíteni magukat a strandszezonra, az újrakezdő életmódváltókra és természetesen azokra is, akiknek már most a mindennapjaik része a rendszeres sport.

Ami azonban soha nem maradhat ki egy ilyen gondosan összeállított csomagból az Oxygen Wellness Naphegyen az a tökéletes egyensúly a relaxáció és edzések között. Bármelyik csomagra is esik a választásunk, a testi-lelki felfrissülés garantált, így abban is biztosak lehetünk, hogy amikor elérkezik a strandszezon, mi képesek leszünk a legjobb formánkat kihozni magunkból.

Az Oxygen Naphegy csapata közös hitvallása ugyanis az, hogy bármennyire is fontos számunkra a sport, az igazán egészséges életmódot csak úgy tudjuk elérni, ha megtanulunk egyensúlyba kerülni saját magunkkal. Ennek elengedhetetlen része az, hogy megtanuljunk igazán pihenni, odafigyeljünk testünk jelzéseire, ne csak a rövid távú célokat, hanem hosszú távon a mozgás szeretetét is felfedezzük. Az igazán tökéletes formát így tudjuk elérni nem csak nyáron, hanem a hétköznapokban is.

A csomagokról további információkat tudhatók meg az Oxygen Naphegy weboldalán. A csomagokon felül az Oxygen Naphegy egész évben különleges kedvezményekkel, csomagokkal és szezonális ajánlatokkal is várja az érdeklődőket.

(X)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!