Már lehet nevezni a 2023-as svájci tókerülő Bol d’Or Mirabaud regattára!

Az idén már a 84. Bol d’Or Mirabaud versenyt rendezik, és bővült a támogatók köre: a Banque Mirabaud-hoz csatlakozott a Tudor óramárka és a Chevalley csoport.

A világ egyik legjelentősebb tavi regattájának rajtpisztolya június 10-én dördül el, a Société Nautique de Geneve előtt. A 84. alkalommal megrendezett Bol d’Or Mirabaud ismét összehozza a vitorlázás szerelmeseit Genfi-tóról, illetve Európa különböző pontjairól (így Magyarországról is).

A hivatalos program június 9-én, pénteken 18 órakor kezdődik a hagyományos megnyitó ünnepséggel, amelyet élő koncert követ. A regatta szombat reggel 10 órakor rajtol a Société Nautique de Geneve előtti vízterületről, és a BOM honlapján élőben követhető lesz.

A BOM új kiadása az új partnerségek szinonimája is. A Tudor óragyártó cég a regatta hivatalos időmérőjeként csatlakozik az eseményhez: „A Tudor büszke arra, hogy hosszú távon elkötelezi magát a Bol d’Or Mirabaud mellett, amely partnerség kiterjesztése az Alinghi Red Bull Racinggel (a 2024-ben Barcelonában megrendezendő 37. America’s Cup svájci kihívójával) kötött partnerségnek” – mondta a márka szóvivője.

A Chevalley Group (a Mercedes-Benz márka képviselője) az esemény hivatalos szállítója lett: „A rendezvény értékeivel összhangban a szén-dioxid-semlegesség és a 100 százalékban elektromos Mercedes-EQ termékcsaládon keresztül megvalósuló mobilitást állítjuk a középpontba” – állítja Olivier Evain marketingigazgató.

A szárazföldön a programok 12 órakor kezdődnek a BOM hivatalos versenyfalujában.
A 2022-es verseny hivatalos összefoglaló filmje:

YouTube video

(fotók és forrás: boldormirabaud.ch)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!