Málta is várja a turistákat

2021. április 7.
Címkék :

A szigetország június 1-jétől újraindítja az idegenforgalmát, és a tavalyi évhez hasonlóan különböző színkategóriába sorolják a küldő országokat.

Vörös zóna/borostyánszínű országok: az EU-ból és azon országokból, amellyel Máltának kétoldalú egészségügyi megállapodása van, az utazás előtt legalább tíz nappal teljesen beoltottak személyek szabadon utazhatnak. Máltára utazás előtt be kell mutatni az oltási igazolást.

Borostyánszínű országok: a be nem oltottaknak legfeljebb 72 órával az érkezés előtt kell elvégzett negatív PCR-tesztet kell felmutatniuk.

Zöld országok: minden utazó szabadon utazhat. Az egyes kategóriákba tartozó országokról bővebb információ ide kattintva.

Máltán bevezették a Sunny & Safe Covid-protokollt, így minden vendéglátóhelynek, szálláshelynek és szolgáltatónak be kell tartania a legmagasabb szintű tisztasági és biztonsági követelményeket.

Málta

A Máltai Turisztikai Hivatal hamarosan elindítja Feel Free Again elnevezésű kampányát, amelynek célja az utazókat arra inspirálni, hogy használják ki visszanyert szabadságukat, tervezzenek, foglaljanak és utazzanak Máltára – írta a turizmusonline.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!