Luxuspihenés magánszigeteken

buckA tökéletes relaxáció és kikapcsolódás talán nem is képzelhető el máshol, mint egy magánszigeten. Már csak el kell hajóznunk az ideális pihenőhelyünkhöz, hogy élvezzük a csodálatos tájat, a kristálytiszta vizet és a homokos tengerpartot.

Darby-sziget, Bahamák
A romantikus hosszú hétvége a Bahamákon már régóta a luxusjacht-tulajdonosok kedvenc időtöltése. Ha pedig valaki beleszeret a helybe, miért is ne vásárolna magának itt egy szigetet?
Az 554 hektáros magánsziget 6,5 km-es fehér homokos stranddal büszkélkedhet. Egyetlen épület van itt, egy 1938-ban épült kastély, amelyet rezidenciává lehet alakítani, sőt még egy leszállópályát is lehet építeni a magánrepülőknek. A sziget 39 millió dollárba kerül.

darby

Kanacea-sziget, Fidzsi
Kanacea a Fidzsi-szigetek része, amelyen gyönyörű vulkáni kúpok találhatók. Maga a sziget 3085 hektár, és ideális a búvárkodás szerelmeseinek, valamint puha, homokos strandjával a napozók kedvence is lehet. A sziget közelében található egy mély vizes nagy lagúna, amely megkönnyíti a nagyobb hajók kikötését.
Korábban gyapotültetvények, kókuszfák voltak a szigeten, valamint szarvasmarhákat tartottak rajta. Az infrastrukturális ellátottság kiváló, van leszállópálya és egy kastély is, ahol megpihenhetünk. A Kanacea-sziget 26 millió dollárba kerül.

fidzsi

Motu Tane, Tahiti
Bora Bora partjainál található Motu Tane, amely ideális magánsziget azok számára, akik pihenésre és nyugalomra vágynak. A hely kókuszligetekkel van tele, ezek övezik a szálláshelyeket. A 9,56 hektáros sziget körül kristálytiszta tenger és csodálatos tengerpart csábítja a strandolni vágyókat. A szigetet 50 millió dollárért lehet megvásárolni.

motu
Buck-sziget, Brit Virgin-szigetek
A gazdag és híres emberek kedvelt helye a Buck-sziget, ahol többek között Richard Brandson, a Virgin első embere és a Google egyik alapítója, Larry Page is gyakran megfordul. A 43 hektáros sziget legnépszerűbb része a délkeleti part, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre és a csodálatos tengerre.
A sziget fő vendéglátóegysége öt vendéglakosztállyal, egy önálló hálószobás lakással, irodával, tornateremmel, konferenciateremmel és medencével várja a pihenni vágyókat. Ehhez az ingatlanhoz tartozik egy tengerparti birtok is.

buck
Marinella-sziget, Porto Cervo
Ha nyugalomra vágyunk, de szeretnénk Európában maradni, akkor az egyik legideálisabb hely a Marinella-sziget Szardínia közelében. Már a megközelítése is egyszerűbb, mint a többi helyé, hiszen a szárazföldről magánút vezet a szigetre. A tízhektáros területen homokos part és csodálatosan tiszta víz csábítja az odalátogatókat, akik egy három hálószobás házban pihenhetik ki magukat. A szigeten egy jachtklub is működik, ahol kikötőhelyek is találhatók.

marinella
Forrás: boatinternational.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!