Luxushajót neveztek el a magyar producerről

A világ legelegánsabb folyami luxusflottáját üzemeltető Crystal River Cruises legújabb hajójának keresztelőjén jelen lesznek az amerikai cég vezetői és a hajó keresztanya, a Virtuózok, a világ első klasszikus zenei tehetségkutatójának ötletgazdája és producere, Peller Mariann.


A Crystal River Cruises, amelyet 2017-ben a világ legjobb folyami luxushajózási társaságának választottak, nem csak a keresztelő ügyében kereste meg a Virtuózok kitalálóját. A producer a Kis Virtuózok Alapítvány alapítója is, és a Crystal többmillió forint adománnyal kívánja támogatni ezt a szervezetet.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy Peller Mariannt a Crystalban üdvözölhetjük, mivel a klasszikus művészetek iránti elkötelezettsége és ezzel kapcsolatos tevékenysége tökéletes kiegészítője a Crystal River Experience szellemiségének” – jelentette ki a Crystal elnöke, Tom Wolber.

„Megtisztelő ezen a jelentős eseményen reszt venni és bekerülni a Crystal családba. Közös szenvedélyünk Európa kulturális kincseinek felfedezése és ünneplése, és tapasztalataink megosztása a világ többi részével” – hangsúlyozta Peller Mariann. – „A Crystal hajóit és hajóútjait azért ünneplik, mert a legmagasabb színvonal nüansznyi finomságait mutatják meg, amely minden kimagasló minőségű műre ugyanúgy jellemző” – vont párhuzamot saját szakterületével a klasszikus zenei producer.

A névadó ceremóniát, amelyen a Virtuózok ifjú tehetségei is fellépnek, Budapestről élőben közvetítik szerdán 18.30-tól a Crystal Cruises Facebook-oldalán. A Crystal River Cruises új hajói az európai folyami hajózás első és egyedülálló all-suite, minden kategóriájában luxus, úszó szállodái – írta a blikk.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!