Lexus LY 650 – Egy ideális útitárs

2019. szeptember 25.
Címkék :

A csaknem húsz méter hosszú, családi vagy baráti utazásokhoz tervezett Lexus LY650-esnél harmóniában van egymással a külső dizájn és a belső kényelem.

A Lexus LY 650-es pontos mérete 65,5 láb, azaz 19,94 méter, a hajótest szénszálerősítésű és üvegszálas műanyagból készült, hogy könnyű és erős legyen. Motorból többféle opció van, a hajtásról pedig dízelmotor gondoskodik.

Az LY 650-esnél nem a száguldás a cél, hanem megteremteni a család vagy a baráti társaság egészen kiváló életminőségét biztosító teret. A tervezők figyeltek arra, hogy kényelmesen sikló, nyugodt viselkedésű hajót alkossanak, amit hamar magáénak érez a tulajdonos.

A belső tér kialakításában érvényesül az omotenasi, azaz a vendégek kívánságait előre megérző és teljesítő japán vendégszeretet. A belmagasság kellemes, a belépési szinten 203, alul 198 centiméter.

A szalonban kényelmesen elfér a kormányállás, egy kanapé és egy ívelt ülőgarnitúra. Az alsó részben pedig három előkelő hálókabin kapott helyet, amelyek mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik – írta a vezess.hu.

(fotó: lexus.com)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!