Lélegzetelállító mutatványok a luxushajón

tUOktkqTURBXy82YTUxODdlMTBkZjk2MDY5MWQyNDUyNDJmZGNkNDlmOC5qcGVnkpUDAAHNBDfNAl6TBc0DFM0BvAElképesztő kihívások várják azokat az akrobatákat, akik a világ nagy luxushajóin szórakoztatják az utasokat. Egyikük, Sydney Brown kanadai vízi artista arról mesélt, milyen volt tizenegy hónapig élni és dolgozni a valaha épített legnagyobb szórakoztatóhajó, a Harmony of the Seas fedélzetén.

Az előadók és artisták jellemzően hat hónapos időtartamra maradnak a hajón, ugyanis eddig bírják az otthonuktól távol – mondta Sydney. Ő volt az egyetlen, aki közel egy évig maradt, és egyedüliként végigjátszotta a szezon teljes műsorát. – A hajó indulása előtti két hétben Dél-Floridában próbáltuk el a bonyolult előadásokat – mesélte a kanadai Greensville-ben született artista.

1cPktkqTURBXy9iNzdhZmE3YTAyNjU1ZDgzZmIyMTgzZGNhMGQyNmI3OS5qcGVnkZUCzQJsAMLD

– Amikor elkezdtük a fellépéseket, az első pár hétben nagyon ideges voltam, izgultam. Az óceán nem olyan sima, mint a szárazföld, és egy-egy mutatvány befejezése, a hajó mozgása miatt néha kiszámíthatatlanná válik – tette hozzá az akrobata.

tUOktkqTURBXy82YTUxODdlMTBkZjk2MDY5MWQyNDUyNDJmZGNkNDlmOC5qcGVnkpUDAAHNBDfNAl6TBc0DFM0BvA

A szabadtéri előadások helyszíne az AquaTheater volt, amelynek a hajókon épített ilyen célú létesítmények közül a legmélyebb medencéje van. – Mivel az akrobatikus mutatványoknál 17 méter magasról ugrunk, ha szokatlanul zord az időjárás, lefújjuk az előadást – magyarázta Sydney.

i_mktkqTURBXy8wMjBlYTk4ZWMxODFiODZiOGQxOGM5MTc2N2JjYTMxMC5qcGVnkZUCzQJsAMLD

A Harmony of the Seas a legnagyobb utasszállító hajó a világon, amelyen 5479 vendég fér el. Mindehhez 2100 fős személyzet tartozik. A többemeletnyi fedélzeten 23 medence, két szörfszimulátor, hatalmas vízi csúszda, kaszinó, egy 1400 férőhelyes színházterem, mozi és 20 étterem biztosítja a szórakoztatást – írta a blikk.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!