Legek egyik példánya, az ‘A’

'A'Vannak legszebbek, legnagyobbak, legújabbak és vannak olyanok, amelyre ez mind igaz. Az Andrej Melnyicsenko orosz milliárdos tulajdonában lévő szuperjacht is ebbe a csoportba tartozik, ráadásul a maga 323 millió dolláros értékével még olcsónak sem mondható.

A Blohm+Voss építette szuperjacht 2008-ban került vízre, tulajdonosa pedig az a Andrej Melnyicsenko, aki 2015-ben a Forbes gazdaglistáján a világon a 137. helyen, mígy Oroszországban a 12. helyen végzett.

YouTube video

A 119 méter hosszú és 5,15 méter széles szuperjacht az egyik legkülönlegesebb azok közül, amelyek jelenleg a világban közlekednek. Philippe Starck tervei alapján készült ‘A’ esztétikus megjelenésével, egyedülálló belső tereivel és fordított testével szokatlan látványt nyújt.

Super-Yacht-A-Puerto-Banus

Természetsen a jacht minden ízében a luxust szolgálja. A kifinomult mérnöki tervezés és dizájn mellett van három különálló medence ellenállással, így árral szemben lehet edzeni.

FA963813-D347-4B6A-AC489F32E1C42BD1

14 vendég is elfér a hat vendégkabinban, miközben 42 tagú legénység tartózkodik a fedélzeten. Az ‘A’ belső terét mesterien alakították ki. Fa bútorzata, üveg teteje impozáns látványt nyújt. Fedélzetén a legkorszerűbb navigációs- és szórakoztató technika található, mindennel felszerelték, ami azt szolgálja, hogy az utazás luxuskörülmények között történjen. A kompromisszumok nélküli kényelem mellé pedig magasszintű biztonsági megoldások is járnak.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!