Különleges strand létesül a Balatonnál?

Balatonfűzfőt az első balatoni okos városként elképzelő koncepció kidolgozásával nyerte meg az ötödik Országos Városmarketing-versenyt egy marketing szakos egyetemistákból álló, háromfős csapat.

A megmérettetést a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete hirdette meg, a pályázóknak a Smart City – Smart Marketing, vagyis okos város – okos marketing témakörben kellett benyújtaniuk pályamunkáikat arról, hogyan támogathatja a marketing az infokommunikációs technológiákra épülő városfejlesztést, konkrét projekteket, az imázs- és márkaépítést, az okos várossá válást.

A győztes pályamunkát a háromfős, Urbs nevű csapat – Bolla Regina, Erdei Annamária és Szabó Emese –, a Budapesti Corvinus Egyetemen marketing mesterszakos hallgatói készítették el. Pályázatukban a Föveny fürdő okos stranddá alakítását dolgozták ki. A pályamunka írói megújuló gasztronómiai kínálatot, vízi játszóteret, spa-szolgáltatást, napelemekkel és mobiltöltőkkel felszerelt napágyakat, VIP-stéget álmodtak a strandra, ahol a koncepció szerint kizárólag okos órával lehetne fizetni – írta a veol.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!