Különleges strand egy hajó közepén

2017. március 6.
Címkék :

one-of-the-most-noteworthy-aspects-of-the-ship-is-near-the-rear-where-the-aft-of-the-ship-lowers-into-the-water-to-form-its-own-private-beach-like-shallow-poolEgy norvég cég, a Hareide Design olyan jacht formaterveivel rukkolt elő, amellyel akkor sem kell kikötnünk, ha napozni támadna kedvünk a víz partján.


A 108 méter hosszú koncepciójachton többek között helikopter-leszállópálya; egy dizájnkertet tápláló végtelen, valamint egy az orrban található háromszög alakú medence, valamint egy koncertterem is található.

it-has-a-classic-monohull-design-which-has-the-unique-combination-of-elegance-and-modernity-of-scandinavian-design-according-to-the-agency
A hajó legmeghatározóbb része a tatban található mesterséges strand, vagyis egy mélyített szakasz, amelynek vége a tenger felszíne alá nyúlik, így a jacht utasai bármikor áztathatják lábukat a sós vízben.

on-the-upper-deck-a-garden-and-infinity-pool-would-provide-a-peaceful-place-to-relax

Az energiatakarékos hajó elegáns, part menti vonulásáról 300 négyzetméternyi napelem gondoskodik – a haladás érdekében a nyílt vízen természetesen a dízel-elektro hibrid hajtómű is akcióba lép – írta a híradó.hu.

the-hareide-design-studio-has-created-plans-for-the-108m-a-huge-superyacht-concept-with-some-pretty-special-features

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!