Különleges Kékszalag-piknik a Balaton közepén

redRendhagyó piknikkel hangolódott a Kékszalagra a klasszikus legenda, a Tramontana, és az egyik legújabb nagyágyú katamarán, a The Red csapata Balatonfüreden. A verseny napján izgalmas programmal készülnek a csopaki borvidék legszebb borteraszai, egy különleges reggeli kíséretében követhetik majd a vendégek a rajtot.

A Kékszalag ma már a klasszikus hajók és az innováció versenye, mindemellett egy olyan népszerű esemény is, mely évről évre egyre nagyobb számban vonzza a környékre mind a sport, mind a gasztronómia szerelmeseit.

A rajt előtt egy héttel, a sportszerűség és a hagyományok előtt tisztelegve, a 48. Kékszalag Erste World Nagydíj egyik éllovasa, a The RED Extreme40 katamarán, fedélzetén a Team Quantum Hungary csapatával, közös vitorlázásra hívta a Balaton legendás hajóját, a hatszoros Kékszalag győztes Tramontanat.gasztro

A Balatoni Gasztrotérkép környékbeli legszebb borteraszai – a Homola Borterasz, a Jásdi Borterasz, a Petrányi Pince a Szent Donát Pince és a Márga Bisztró – a Kékszalag rajt idején reggelivel egybekötött rajtnéző programmal várják a látogatókat. Ennek apropóján a szervezők vendégül látták a csapatokat és pikniket rendeztek a Balaton közepén, a katamarán és a Tramontana fedélzetén.

 

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!