Közeledik a Budapest Boat Show

2019. december 28.
Címkék :

Ilyenkor, az ünnepek közeledtével még messzinek tűnik az új év, mindenkinek a gondolatait lekötik a családi és baráti programok tervezése, ajándékok vásárlása vagy egyszerűen csak a jól megérdemelt év végi pihenés. Viszont nemsokára 2020-at írunk, és az azt is jelenti, hogy hamarosan vár mindenkit Magyarország legnagyobb hajókiállítása.

A Budapest Boat Show a legnagyobb szóra már egész biztosan rászolgált, hiszen a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ G pavilonját már egy hónappal ezelőtt teljesen lefoglalta a közel 70 kiállító, akik összesen több mint 100 vitorlás, motoros és elektromos hajóval mutatkoznak be február 27. és március 1. között.

A kiállításon olyan márkák kapnak helyet, mint a Bavaria, Bayliner, Beneteau, Capelli, Dehler, Drago, Dufour, Eolo, Flaar, Freeboat, Galeon, Glastron, Greenboat, Grey Boat, Hanse, Invictus, Jeanneau, Pontoon Boat, Ranieri, Regal, Royal Craft, Saver, Stickl, Suncamper, és Wiking, amelyek közül 2020-ban már több az F pavilonban mutatkozik be. Ugyanitt kapnak helyet a hajós termékek és szolgáltatások, csakúgy, mint a vízi sportok felszerelései és ruházatai. Illetve nem maradnak el a színes programok a Programszigeten és a Bemutatómedencében sem, amelyek szintén az F pavilonban várják az érdeklődőket.

A Budapest Boat Show-ra már elindult a jegyvásárlás, így aki szeretné meglepni barátait vagy családtagjait egy belépővel, az látogasson el a www.boatshow.hu oldalra! A kiállítás díszvendége a Velencei-tó, stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, fővédnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere az Audi.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!