„Kötelező” játék a hajózás szerelmeseinek

2018. január 18.
Címkék :

Amíg odakint zord az idő, a hajózás rajongói a lego segítségével lélekben a fedélzeten érezhetik magukat. A hajó a palackban készletet kezdők számára is ajánlják, azzal együtt, hogy közel ezer darabból áll.

A Lego Ideas sorozat legújabb darabja egy nosztalgikus, tengeri alkotás, amely tartalmaz egy aprólékosan kidolgozott legohajót, egy szintén legókockákból készült palackot és egy állványt. A dizájnt egy amerikai rajongó-tervező, Jake Sadovich készítette.

A gyártó közlése szerint a február 1-jétől elérhető szett egy 962 darabból álló, aprólékosan megtervezett hajót tartalmaz, amely a Leviathan nevet kapta. A hajón számos hagyományos tengerészeti elem helyet kapott, beleértve egy díszített iránytűt, egy kapitányi szobát, 6 ágyút, 3 árbócot, egy árbóckosarat, egy parancsnoki hidat, valamint mintásvitorlákat és a hajó saját zászlóját.

Az összerakott szett 10 cm magas, 31 cm széles, 10 cm mély, és egy új, viaszszerű tömítéssel ellátott elemet tartalmaz a nem kívánatos szivárgás elkerülése érdekében, amikor a hajó a hét tenger valamelyikén lebeg.

Az elkészült alkotás egy különleges elemekből megépíthető állványra építhető fel, amely tartalmazza a Leviathan névtáblát, egy beépített (nem működőképes) iránytűt, kidolgozott iránytűrózsával és aranyszínű tűvel, 2 földgömbelemmel és aranyszínű részletekkel – írta a hvg.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!