Kiváló ajánlatok utószezoni nyaraláshoz

Ősszel a főszezon árainak töredékért juthatunk el Európán belül szinte bárhová, sőt egészen távoli országokba is, ha van egy kis szerencsénk és türelmünk.


Amióta fapados légitársaságok beindultak, azóta tényleg nagyon olcsón utazhatunk Európában, sőt távoli kontinensekre is nemcsak nyáron, de az év bármely szakában. Persze ezek az utak nem mindig kompromisszummentesek, ám ha elfogadjuk ezeket, nagyszerű helyekre juthatunk el. Az utazási irodák ajánlatai között válogatva különleges ajánlatokra lehet bukkanni szeptember elején. A Neckermann fejenként 33 790 forintért ajánl apartmant Bibionéban 2 fő részére egy hétre, szeptember 14. és 21. között. Az Accuweather.com előrejelzése szerint az érkezés napján még 29 fok lesz, és szinte végig tiszta, napos időre számíthatunk.

Ugyanerre az időszakra egy Toscana egyik legszebb szállodájában egy hét most csupán 77 517 forint fejenként, de ebben benne van már a reggeli is. Marina di Bibbonában egy kicsit melegebb, 31-32 fok lesz szeptember közepén. De Ródoszra is el lehet jutni, méghozzá repülővel félpanziós ellátást biztosító szállodába fejenként 110 324 forintból szeptember 24. és október 1. között.

Az Invia ajánlatában Horvátországban, Kvarner-öbölben foglalhatunk szállodai szobát fejenként 33 560 forintért 5 napig félpanziós ellátással még szeptember elejére. Az oldal szerint a napi átlaghőmérséklet ezalatt az idő alatt 23 fok, a tenger pedig szintén ilyen hőmérsékletű. A Kanári-szigetekre, Tenerifére 157 639 forintért utazhatunk repülővel október elején.

A Wizz-Tours is rengeteg utat kínál a világ számos pontjára: Abu-Dzabiba eljuthatunk 72 500 forintért decemberben, és 5 napot tölthetünk ott, 30 fok feletti hőmérsékletre számíthatunk. A spanyol Costa Blanca partokra repülővel 7 éjszakát tölthetünk egy szállodában reggelivel együtt mindössze fejenként 71 280 forintért. Cannes-ban 47 900 forintért nyaralhatunk egy kellemes szeptember végi hétvégén háromcsillagos szállodában. Október 17. és 24. között Barira utazhatunk el 92 910 forintért repülővel, ahol egy 4 csillagos hotel vár minket reggelivel. Kánikula már nem lesz, de a 20-22 fok és a csodás környezet bőven kárpótolhat bennünket – írta a penzcentrum.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!