Kiállítás országos hajóbemutatókkal

A Budapest Boat Show minden évben számos újdonsággal várja a látogatókat, gondoljunk csak az évek óta meghirdetett Újdonságpályázatra, amellyel a hajós fejlesztések bemutatását támogatják.

Február 22–25. között a fent említett pályázaton résztvevő újdonságokon kívül két nagy bemutatóra is számíthat a látogatóközönség, mivel a Bavaria itt mutatja be először Magyarországon a 10 méteres elektromos hajóját, de itt találkozhatunk először a Hun-Yachts Kft. hatméteres motoros hajójával is.


Ahogy már megszokhattuk, mindezek mellett a kiállításon bemutatkozik a teljes hazai hajópaletta, így előreláthatólag több mint 100 vitorlás, motoros és elektromos hajó lesz megtekinthető, köztük olyan érdekességek, mint a jet skivel hajtott, vagy összecsukható hajó. Ugyanakkor a rendezvényen helyet kapnak a hajózáshoz kapcsolódó felszerelések, ruházatok és kiegészítők, illetve a vízi sportokhoz kapcsolódó eszközök és felszerelések is.


A Budapest Boat Show fő témája az idén a folyami hajózás lesz, így a Programszigeten, illetve a Generali Kikötő Színpadon is ebben a témában várják programok az érdeklődőket, de természetesen megtelik élettel a kiállítás bemutatómedencéje is.


A kiállítás látogatása a hajóvezetői engedéllyel rendelkezők számára az első, Exkluzív Napot leszámítva, különösen kedvezményes, így érdemes magunknál tartani az okmányt, ha kilátogatunk a Hungexpo Budapesti Vásárközpontba. A kiállítás első napján, 2017-hez hasonlóan, csak a Budapest Boat Show tart nyitva, amely lehetőséget teremt a látogatóknak a nyugodt hangulatú üzletkötési megbeszélések lebonyolítására.


A Budapest Boat Show-ra erre az oldalra kattintva előre váltható belépőjegy, amellyel elkerülhető a sorban állás, de ugyanitt találhatunk részletes információkat a kiállításról is.


A kiállítás főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, autós partnere az Audi.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!