Kevesebb baleset lehet a tengereken

2016. október 27.
Címkék :

YACHT-LF5a (1 of 1)A Life Cell Marine Safety bejelentette, hogy a Fort Lauderdale International Boat Show-n debütál legújabb fejlesztése, a Life Cell.

A Life Cell nem más, mint egy innovatív úszó eszköz, amely egy tengeri baleset esetén fenntartja az embert a vízen, emellett tárolható benne az összes biztonsági felszerelés, amely segít a túlélésben. Az eszköz kifejlesztésekor az egyszerűséget és a könnyen kezelhetőséget tartották szem előtt a Life Cell Marine Safety munkatársai.

Lifecell-trailer-boat-5

„Az eszköz kifejlesztésének ötlete akkor jött, amikor a testvérem és a barátja és az ő két tizenegy éves fia túlélt egy tengeri balesetet az ausztrál partoknál. Rájöttek arra, hogy a legtöbb biztonsági felszerelést rosszul tárolták a hajón. Amikor elkezdtek elsüllyedni, csupán másodperceik voltak arra, hogy megtalálják a biztonsági eszközöket, amelyek megmenthették az életüket. Nekik szerencséjük volt” – mondta Jenny Aiken.

YACHT-LF5a (1 of 1)
A Life Cell Marine Safety vezetője hozzátette: „Ez az eset is arra inspirált bennünket arra, hogy egy olyan biztonsági eszközt hozzunk létre, amellyel növelhető a túlélési arány” – írta a yachting-pages.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!