Készülődés Düsseldorfra – egy kis ráhangolódás

dusseldorf_keszulodes_10Hamarosan indul a szezon, aminek az az első jele, hogy Düsseldorfban bizony már készülődnek. 1550 vitorlás, jacht engedi le horgonyait, hogy aztán január 23 és 31. között megcsodálhassuk őket.
A hajók mellett számos látványosság várja a vízi sport szerelmeseit, akik nem csak megnézhetik, hanem ki is próbálhatják és meg is vásárolhatják 2016 újdonságait.A több mint 340 gyártó képviselteti magát a rangos európai kiállításon, amelyen a vitorlások, jachtok, többtörzsű hajók, katamaránok és gumicsónakok mellett tulajdonképpen minden helyet kap, ami a vízzel kapcsolatos.

A legkorszerűbb felszereléseket, eszközöket nem csak megnézhetjük, de hála az 1000 m2-es vízfelületnek és a búvártoronynak, akár ki is próbálhatjuk és egyébként meg is vásárolhatjuk. A kiállítók között pedig utazási irodákat is találhatunk, így ha kedvet kapunk egy vízi élményhez, akár le is foglalhatjuk nyaralásunkat.

dusseldorf_keszulodes_08

A szezon indítására Düsseldorf tényleg fantasztikus hely. Természetesen a vitorlás világ vezető vállalatai – Jeanneau, Bénéteau, Bavaria, Hanse – a már meglévő kínálat mellett az újdonságokat is képviseltetik magukat. De az is megtalálja számításait, akinek még új a vízi sportok világa, hiszen az alapvető felszerelések mellett oktatókkal, szakértőkkel is találkozhatunk, akik segítenek eligazodni a vízi sportok rejtélyes világába.

dusseldorf_keszulodes_09

A kiállításról bővebb információ és kontakt az események menüpontban is olvasható.

Forrás: http://www.boat-duesseldorf.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!