Képzéseket indít a Bahart

2020. január 17.
Címkék :

A hajózás nem csak egy szakma – hirdeti a Balatoni Hajózási Zrt. által közzétett videó. A kisfilmben a társaság bemutatja a szakma számos szegmensét, a matróztól egészen a gépészig.

Ezzel a párhuzamosan februárban a Balatoni Hajózási Zrt. és a Siófoki Szakképzési Centrum közösen indít Hajózási Technikus Képzést.

A gépkezeléstől az ügyfél tájékoztatáson és a hajóvezetésen keresztül mutatja be tevékenységeit a közösségi oldalára feltöltött toborzófilmben a Balatoni Hajózási Zrt. A hajózási társaság a kisfilmmel az éppen aktuális állásajánlatokra, valamint a februárban induló hajózási technikusi képzésre hívja fel a figyelmet.

A Bahart jelenlegi ajánlatai egész éves állások. Egyebek mellett kikötőőri, pénztárosi, művezetői, kikötőmesteri és hajógépész munkakörbe keresnek munkavállalókat.

A Balatoni Hajózási Zrt. és a Siófoki Szakképzési Centrum közös, februárban induló képzésének elvégzése után a hajózási technikus önállóan képes részt venni a hajó gépházi és fedélzeti munkáiban – írta a hirbalaton.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!