Kedvezményes Budapest Boat Show-belépők!

Budapest_Boat_Show_-_Újdonság_Pályázat2Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a Budapest Boat Show február 23–26. között várja a látogatókat a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.


A kiállításra már csak egy hétig lehet igénybe venni a kedvezményes belépési lehetőséget, amelyhez nem kell mást tenni, mint regisztrálni a www.boatshow.hu weboldalon, és feliratkozni a hírlevélre január 31-ig. Ezek után a belépőjegy kedvezményesen váltható meg. Ha valaki lemaradna a kedvezményes időszakról, akkor is érdemes megváltania a belépőt előre, hogy elkerülje a sorban állást a pénztáraknál. További információ a kiállításról a rendezvény weboldalán vagy a www.facebook.com/budapestboatshow oldalon.

Budapest_Boat_Show_-_Újdonság_Pályázat2
A kiállítás egyik újdonsága, hogy csütörtökön Exkluzív nappal várja a látogatókat, amelyen csak a Budapest Boat Show tart nyitva, így egy üzletkötésre alkalmas légkör várja a vásárolni vágyókat, akik az emelt jegyárért cserébe ingyenesen parkolhatnak. Az Exkluzív napra előzetesen jegyet váltó látogatók pedig, rendhagyó módon, közvetlenül a G pavilon mellett parkolhatnak a kiállítás első napja alatt.

budapest-boat-show-2015-02
A Budapest Boat Show-t az idén új társrendezvénnyel, a Budapest Motor Fesztivállal közösen szervezik meg, amely a hajókiállítás másnapján nyit meg. A G és az F pavilonban megrendezendő Budapest Boat Show fő témája a szabadidős hajózás, amely a kiállítás Programszigetén mutatkozik be, ahol árbócmászás, csomókötözés, evezőszimulátor és többek között egy 40 négyzetméteres bemutatómedence várja az érdeklődőket. A medencében bemutatkoznak a hajós iskolák, sor kerül mentőmellény-tesztelésre és SUP jógára is.

DSC_0815_resize
A Generali Kikötő Színpadon az idén is a szakma és a nagyközönség számára érdekes programok várják az érdeklődőket. Többek között szó lesz a hajós piacinnovációiról a Budapest Boat Show 2017 – Újdonság pályázat kapcsán, olimpikonok, versenyzők és szabadidős vitorlázók szólalnak meg, bemutatkozik a 150 éves Balatonfüredi Yacht Club, valamint szokás szerint szó lesz a legnagyobb hazai tókerülő versenyről, a Kékszalagról is.

BOAT2017_web_hu
A kiállítás főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség, szakmai partnere a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere az Audi.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!