Jövőre is lesznek koncertek a Balaton közepén

2019. december 19.
Címkék :

A Mol Nagyon Balaton keretében jövőre többször is lehet a Balaton közepén koncertezni. 2020-ban biztosan fellép a WOW Hungary kompokon a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás és a Follow The Flow.

Hét évvel ezelőtt hívta életre a Volt Produkció a Mol Nagyon Balaton programsorozatot, hogy segítsen a Balaton Régió megítélésének erősítésében és a turizmus fejlesztésében. A Mol Nagyon Balaton az elmúlt évek során egyfajta védjeggyé nőtte ki magát a térségben, ami a Balaton Régió programjainak minőségét biztosítja a látogatók számára.

A programsorozat kínálatában minden bizonnyal a kompkoncertek nyújtják a legkülönlegesebb élményt. A Balaton két partjáról, Tihanyból és Szántódról is elindul egy-egy komp, majd a naplementében a tó közepén csatlakoznak és kezdetét veszi a koncert. Az elmúlt évek során számos hazai kedvenc lépett színpadra, többek között Rúzsa Magdi, Majka, a Halott Pénz, a Tankcsapda vagy a Quimby, de nemzetközi frontról a Stereo MC’s is tiszteletét tette már.

Jövőre ismét lesz lehetőség átélni a balatoni koncertek nyújtotta élményt, hiszen már biztosan fellép június 19-én a Bagossy Brothers Company, szeptember 4-én Horváth Tamás, szeptember 5-én pedig a Follow the Flow, de további nevek is várhatók még a következő nyárra. A koncertekre a jegyek már elérhetők – írta a hirbalaton.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!