Jönnek a mozgó hotelszobák?

Önműködően guruló hotelszobát tervezett az Aprilli design studio, amellyel kényelmesebbé tennék az utazást. A megvalósítás a célegyenesbe érkezett, kérdés, hogy mekkora kereslet lesz erre a nem mindennapi ötletre.


A kerekeken guruló szoba felveszi utasát az otthona vagy a munkahelye előtt, és már gurul is tovább – mindezt önműködően. A mozgó, napelemes hotelszoba pedig egy erre kialakított szállásra suhan.

Az Aprilli design studio ötletes mozgó szobája lett a 2018 Radical Innovation Award nyertese. A projekt célja, hogy az utazás minél hatékonyabb és kellemesebb legyen, ezért a tervek szerint a szobában minden meglenne, amire a lazításhoz kell, a fürdőtől, a kényelmes ágyon át a konyháig. Az alkotók szerint az utazási költségek jelentősen csökkenhetnek, hisz a csodaautónak köszönhetően nem kell külön fizetni a szállásért.

A guruló szoba különösen azoknak jó, akik szeretnek vagy kénytelenek utazás közben is dolgozni, hisz az Autonomous Travel Suite akár 6-10 órát is tud menni egyhuzamban. A tervek szerint különböző méretekben lesz elérhető, attól függően, hogy valaki egyedül vagy akár a családjával szeretne útra kelni – írta a travelo.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!