Jönnek a járványbiztos föld körüli utak

A Viking hajózási társaság az év végi járatait törölte, ám a világ körüli hajóutak iránti kereslet nem csökkent. A cég 2021-es és 2022-es körutazásai több mint egy évvel az indulás előtt elkeltek.

A körutazások Floridából indulnak, és 138 napon át tartanak. Ennek során áthajóznak a Panama-csatornán és az észak-amerikai nyugati part mentén haladnak, összesen 28 ország 58 kikötőjét érintik, beleértve Sydney-t, Aucklandet, Balit, Mumbait és Ho Si Minh-várost.

Akiknek szűkösebb az idejük, 121 napos utat is választhatnak, Los Angeles-i beszállással, ahonnan Hawaiira, Ausztráliába és Új-Zélandra indulnak, mielőtt Ázsiában és végül Európában kikötnének. Az utazás Londonban ér véget.

A 2021-es úton teljes körű koronavírus-laboratórium üzemel majd, 2022-ben pedig először indul útnak a Viking Neptune, amelynek 465 szobája, ezeknek pedig külön erkélye van. A hajó 930 vendég befogadására alkalmas. Az utasok kényelméről nyolc étterem és két medence gondoskodik, a teljes út ára 46 995 dollárnál kezdődik, két főre – írta a travelo.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!