Jóga a fedélzeten: 2024. szeptember 13.

2024. augusztus 25.
Címkék :

Idén a jóga szerelmeseinek ismét lehetősége lesz a lemenő Nap fényében, a Balaton vizén ringatózva, egy katamarán fedélzetén gyakorolni.

A tavalyi évben kétszer is megrendezett „Jóga a fedélzeten!” esemény nagy sikerére való tekintettel idén ismét lehetőséget biztosít a Balatoni Hajózási Zrt. a jóga szerelmeseinek, hogy gyakoroljanak a lemenő nap fényében, a Balaton vizén ringatózva, egy katamarán fedélzetén! 

Aki szeretne kicsit eltávolodni a mindennapok zajától (és a parttól egyaránt), mindeközben pedig testileg és lelkileg feltöltődni, annak ez a tökéletes program. Az exkluzív jógázás során a résztvevők a balatoni naplemente fényében úsznak az ászanák között, majd vezetett relaxációval csendesítik le elméjüket. A gyakorlás közben a kézbe csepegtetett doTERRA illóolajok pedig tovább fokozzák a felejthetetlen élményt.

A gyakorlást vezeti: Biró-Palotás Edina (okleveles edző, jógaoktató) 

A program időpontja:

Indulás: 2024. szeptember 13., péntek 17.00

Helyszín: Siófok hajóállomás, Badacsony katamarán

Érkezés: 19.00 

Amivel a résztvevőknek készülniük kell: 

Kényelmes, mozgáshoz alkalmas ruha

Pulóver vagy takaró a relaxációhoz

Jógamatrac

A program ára: 11.900 Ft (mely tartalmazza a hajójegy és a vezetett jóga árát, illetve a gyakorlás utáni frissítőt). Kezdőket és haladókat egyaránt várnak, jegyeket kizárólag online, ezen a linken lehet vásárolni!

Jóga a fedélzeten! 2023

YouTube video

fotók: Siófok Guide, balatonihajozas.hu

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!