Jobbak lehetnek a balatoni strandok

2017. február 3.
Címkék :

balatonstrand2Az idén 1,86 milliárd forintos fejlesztési támogatásra pályázhat 44 balatoni település 48 fizetős strandja, illetve a szabadstrandok.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) közleménye szerint a fejlesztési lehetőségekről január 31-én egyeztettek a települések polgármesterei és a szervezet szakemberei Siófokon, a fejlesztések első eredményei júliusra várhatók.

Image: 0081949091, License: Rights managed, Restrictions: reproduction only by payment or fees and sample, Property Release: No or not aplicable, Model Release: No or not aplicable, Place: Hungary, Fonyodliget, Credit line: Profimedia.hu, Huber images

Az MTÜ olyan beruházásokat támogat, amelyek a strandok bevételeinek növekedését is eredményezik. A pályázatra a százszázalékos önkormányzati tulajdonban levő, fizetős strandok jelentkezhetnek, illetve a csak szabadstranddal rendelkező települések.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az ügynökség nem csak pályáztat, az elképzelések megvalósításához szakmai támogatást is nyújt. A pályázat kiírása március közepén várható, a támogatás az építkezés finanszírozására és eszközbeszerzésre használható fel.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!