Jeanneau Cap Camarat – Folyamatos megújulás

A Jeanneau Cap Camarat családja 2019-ben megújult. A termékcsalád négy típusváltozatban, WA (Walk Around), DC (Day Cruiser) BR (Bow Rider), CC (Center Console) és több méretben készül, 5,5-től 10,5 méterig. Ezúttal a 9.0 WA, illetve a 9.0 CC modellt mutatjuk be, amelyek közül az utóbbival az idei boot Düsseldorfon találkozhatott először a közönség.

9.0 Walk Around

A 9.0 WA (Walk Around) a sportos vonalat ötvözi a családi cirkáló kényelmével, a klasszikus, V formájú hajótest-kialakítás Michaël Peters munkáját dicséri. Erős és stabil, kiváló kezelhetőséget biztosít családi kikapcsolódásra és vízi sportokra egyaránt. A korábbi 8.5 WA utódjaként letisztult, áramvonalas megjelenését a 10.5 WA sikere inspirálta.


A hajó kiválóan alkalmas egynapos túrákra, de akár egész hétvégére is kiruccanhatunk vele.


A nagy méretű kormányállás akár két embernek is kényelmes helyet biztosít, miközben számtalan tárolórekesz, valamint egy kisebb konyha is helyet kapott a fedélzeten. A Walk Around a modellcsalád zászlóshajója, amit az elegáns elülső napozóágy, a kényelmes belső szalon és a hozzá kapcsolódó impozáns hátsó fedélzet fémjelez.


A szalonban hatalmas ablakok biztosítják a megfelelő természetes fényt és a kellemes közérzetet. A reggelizőasztal körül számtalan tárolóhelyet alakítottak ki. Ha pedig több napra szeretnénk élvezni a hajózás nyújtotta szabadságot, távol a világ zajától, akkor egy kombinált zuhanyzó/WC és egy franciaágy szolgálja a kényelmünket. A reggelizősarokból pedig egy újabb dupla ágyat varázsolhatunk, így akár a barátainkat is vendégül láthatjuk.

9.0 Center Console
A Cap Camarat termékcsalád vadonatúj, 9.0 CC (Center Console) modellje a lehető legközelebb hozza a hajózás élményét a horgászok és a vízi sportok szerelmeseinek. A jól védett és hatalmas kormányállás akár három embernek is elegendő helyet ad, valamint kiváló kilátást nyújt az utazóknak. A tervezésénél kiemelkedő szempont volt, hogy gyorsan és kényelmesen lehessen közlekedni a hajón.


A 9.0 CC elsősorban egynapos túrákhoz ideális, akár 11 utassal a fedélzeten.


A hátsó fedélzetet a lehető legmélyebbre helyezték, hogy az itt utazók igazán közel érezhessék magukhoz a természetet. Az óriási kanapé és az akár napozóággyá is alakítható asztal hatalmas teret kínál a pihenéshez.


A hajó orrában szintén kényelmes kanapé, illetve ággyá alakítható asztal szolgálja a kényelmet, míg a rengeteg tárolóhelyben elfér minden felszerelés, ami a horgászathoz vagy a vízi sportokhoz szükséges.


A szalonban a hajó kategóriájához képest kiemelkedő a helykínálat. A zárható kabin, az óriási franciaágy és a külön zuhanyzó/WC egy néhány napos túra során is páratlan kényelmet biztosít a hajó tulajdonosának.

(Hajóbemutatóink teljes terjedelmében megtalálhatók az Aqua Magazin legújabb számában)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!