Jachttesztelőket keresnek álomfizetésért

2019. május 16.
Címkék :

A világ egyik legjobb állását hirdette meg a milliomosokra szakosodott londoni Hush Hush online luxusáruház, amely jachttesztelőt keres.

Az új munkaerőnek az lesz a feladata, hogy egy héten keresztül egy luxusjachton éljen, majd beszámolót írjon az élményről. Mindezért ezer fontot, azaz nagyjából 370 ezer forintot fizetnek hetente. A kiválasztott munkatárs egy év alatt akár 50 jachtot is kipróbálhat, és ez idő alatt majdnem 19 millió forintot gyűjthet össze, miközben egy luxusjachton éldegél és közben utazgathat. Az álláshirdetés szerint ugyanis a jelentkezőt bárhová elküldhetik hajót tesztelni az egész világon.

A követelmények között kiemelték, hogy a jelentkezőknek nem kell tudniuk semmit a jachtokról, de egy kis háttértudás azért nem árt. Az utazások miatt 21 évesnél idősebbek jelentkezését várják, akiknek van útlevelük, és bármikor készen állnak az utazásra.


A tesztelőnek az egy hét alatt kötelezően ki kell próbálnia mindent a jacht fedélzetén, hogy megbizonyosodjon arról, a hajó megfelel-e a magas elvárásoknak. És a mindenben tényleg minden benne van, az ágyaktól kezdve a zuhanyzókon át az összes ajtóig és elektromos aljzatig.


A cég alapítója közölte, hogy egy megbízható, keményen dolgozó munkaerőt keresnek, akinek jó szeme van az apró részletekhez, és elvárás, hogy olyan dolgokat vegyen észre, ami mindenki másnak elkerülte a figyelmét – írta a 24.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!