Invictus SX 280 – Kényelem és dinamizmus

Mire van szükséged, hogy jól érezd magad hajózás közben? Stresszmentes kényelemre, dinamizmusra és az egyéniséged megjelenítésére.

A széles hátsó úszóplatformnak köszönhetően, amely kategóriájában a legnagyobb, az Invictus SX 280 diktálja a szabályokat a kényelemre és az elrendezésre vonatkozóan. Ez a 8,7 méteres, 350 lóerős benzin- vagy a 270 lóerős dízelmotorral felszerelt hajó tökéletes megoldás, ha hatalmas belső terű és egyedi vízi járművet keresünk, amellyel biztonságban és kényelemben élvezhetjük a hajózást a családunkkal, a barátainkkal, bármilyen hullámon. A mérnökök a tenger és a hajó közötti kapcsolat javítása érdekében tervezték meg a hajótestet és finomították annak kiképzését. Ennek köszönhetően a tengeri hullámokon is a nappalidban érezheted magad, miközben a maximális 39 csomós sebességgel hasítasz.

A minőségi kivitelezés és a legmagasabb szintű eleganciának köszönhetően a vendéglátók és a vendégek büszkék lehetnek arra, hogy részesévé válhatnak az Invictus-világnak.

Az Invictus SX280 ragaszkodik a luxushoz és az eleganciához, olyan innovatív részletekkel, mint a vastagon párnázott, bőrrel bevont belső oldalfalak, a lézerrel vágott precíziós tíkfa fedélzetborítás vagy a high-end anyagválaszték. Számtalan olasz dizájnú Invictus táska és egyéb lifestyle kiegészítő rendelhető, mint például az elegáns Invictus-Garmin óra az uraknak.

Az Invictus SX280-ast tervezése során figyelmet fordítottak arra, hogy sportosabb és élhetőbb legyen, ezért széles pilótafülkével és a kategória legnagyobb úszóplatformjával szerelték fel, ami olyan hatalmas, mint egy terasz. A vezetőállás alatti kis kabin öltözőnek és tárolónak használható, itt található a vécé is. A fedélzet intelligens elrendezése nemcsak luxusmegoldásaival, hanem használhatóságával is kiemelkedik, és ezen a területen különös figyelmet fordítottak a stílusinnovációra. A konyhát integrálták a vezetőülésbe, amely gombnyomásra előrebillen, és így alakul ki a teljes értékűen használható a konyha, amelyben elektromos vagy gázfőzőlap is elérhető.

YouTube video

Ami az SX280-as kezelését illeti, tipikus Invictus. A hajó kiegyensúlyozott, stresszmentes. A stabilizáló szárnyak szinte nem is kellenek, hacsak nem akarjuk elérni a maximális sebességet. Még az éles manőverek esetén is visszafogottan reagál a test, így nem kerülünk kockázatos helyzetekbe. Az utolsó teszt néhány nagyobb hullám keresztezése volt, de nem volt sem puffanások, sem rázkódás, a hajó puhán átsiklott rajtuk. Vagyis előtérbe került a biztonságos utazás, a hajó akár a hullámzó tengereken is magabiztos. Menet közben a legjobb választás a 21 csomó körüli könnyed cirkálósebesség.

(Hajóbemutatónk teljes terjedelmében megtalálható az Aqua Magazin legutóbbi számában.)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!