Invictus 370 GT – egy karakteres hajó

invictus5A remek olasz hajógyár, az Invictus Yacht kicsi és közepes méretű hajóival van jelen a nemzetköz jachtpiacon. Bemutatjuk vezérhajójukat, az Invictus 370 GT-t.

A 370 GT idén ősszel debütált a Cannes Yachting Festivalon, majd az év hajójának nevezték a 11 és 14 méter közötti motoros kategóriában. Hogy be is söpri-e a díjat, az a januári Düsseldorfi Hajókiállításon derül ki.

invictus4

A hajót karakteres, ragyogó külső, minőségi anyagok jellemzik, berendezésében és kárpitozásában is világszínvonalú. A legújabb és legdivatosabb anyagok felhasználásával készült. Különleges minőségi bőrök és krómozott, rozsdamentes acélfelületek ékesítik, amelyek nem csupán kiemelik az Invictus örökséget, de értéket is adnak hozzá, valamint növelik az életterek esztétikai szépségét és hasznosságát.

invictus3

A 370 GT elérhető open verzióban, egy olyan biminitetővel, amelyet elektromosan mozgathatunk, vagy hardtop verzióban, fix tetővel.

invictus2

A leendő tulajdonos anyagok, színek és befejezések iránti különleges kérésekkel fordulhat az Invictus csapatához. Ha a kérések a márka alapelveivel összeegyeztethetők, akkor a tanácsadók örömmel segítik a tulajdonost vágyai megvalósításában.

Invictus

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!