Ingyenes nyári tábor a Szigetközben

Mindenkit, aki szereti a természetet és szeretne néhány nap erejéig egy kicsit „mélyebben elmerülni benne”, várnak a Természetismereti táborba.

A szigetközi bentlakásos tábor időpontjai 11–16 éves kor közöttieknek: július 3.–július 7., július 10–14. Jelentkezés: kiss.zsuzsa@fhnp.hu, (+36 70 938 9615), jelentkezési határidő: június 23., péntek, 16.30.

A táborba érkezés: hétfőn 7 és 9, az elutazás a táborból pénteken 14 és 15 óra között lehetséges. Az ingyenes tábor helyszíne: Gombócoson (Lipóti természetvédelmi őrház területe) lesz a központ.

A táborvezetők biztosítják a változatos, a Szigetköz természeti értékeit felfedező terepi programokat sok kutakodással; a napi háromszori étkezést (reggeli, ebéd, vacsora); a szállást két 10 ágyas szobában, szükség esetén bringát és bukósisakot

Ízelítő a programokból: növények titokzatos világa (rétek, erdők, gyógynövények), madárbarát pillanatok, kézműves „ügyeskedés”, barkácsolás, „vadászat vízi herkentyűkre”, az éjszaka izgalmas élővilága, kenuzás a vadregényes, ágas-bogas Szigetközben, vetélkedők.

További részletek és a jelentkezési lap megtalálható ide kattintva.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!