Indul a My J/24 Europeans 2017 fotóverseny

Az április végétől szeptember 30-ig tartó fotóversenyben a legjobb képek készítői Quantum Sails-övet, napellenzős sapkát és vízhatlan noteszt nyerhetnek.

Hajót szereltek? Örömszelfi egy futamgyőzelem után? Hétvégi edzővitorlázás? Kész van az új csapatruha? Bármilyen fotót is készítesz az idén a felkészülésről, a vitorlázásról, a Jéről naplementében, oszd meg mindenkivel. A legjobb képek készítői Quantum Sails-övet, napellenzős sapkát és vízhatlan noteszt nyerhetnek.

A fotóverseny a J24 flottabajnoksággal egy időben, 2017. április 29-én veszi kezdetét, és egészen az Eb végéig, azaz szeptember 30-ig tart. Május és szeptember között öt alkalommal hirdetik ki a hónap fotója díj nyertesét, az Európa-bajnokság versenynapjai alatt pedig a nap fotóját jutalmazzák.

Hogyan vehetsz részt a játékban? Töltsd fel nyilvános posztban a fotót a saját Facebook- vagy Instagram-oldaladra a #myj24europeans2017 és a #quantumsailshungary hashtaggel ellátva. A Quantum Sails Hungary által felkért zsűri az említett #-ekkel ellátott fotók közül választja majd ki a hónap vagy Eb-versenynap legjobb fotóját.

A nyertes képet és készítőjét, a hónap fotója esetén minden hónap 10. napjáig, a nap fotója esetében pedig a következő nap 12 óráig a Quantum Sails Hungary Facebook- és Instagram-oldalán teszik közzé.

További információ és részvételi feltételek:
http://www.quantumsails.hu/fotoverseny-ti-hogyan-keszultok-a-j24-europa-bajnoksagra/

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!