Indul a Mikuláshajó a Balatonon

2019. december 8.
Címkék :

December 8-án, vasárnap Mikuláshajó indul Balatonfüredről 11 órakor, majd Siófokról 15 órakor. A másfél órás hajóúton a gyerekeket meglepetés műsorral és ajándékkal várják.

A Mikuláshajó a társaság nagy befogadó képességű Szent Miklós hajója lesz, a Mikulás teli puttonnyal érkezik, a gyermeket ajándékcsomaggal várja a fedélzeten.

A gyermekeknek a jegyek négyéves korig 990 forintba, 4 éves kor fölött 2100 forintba kerülnek (emellett 590 forintért Playmobil/Piatnik gyermekjegyet is lehet kapni extra ajándékkal). Jegyek csak az indulás napján válthatók a hajóállomások jegypénztáraiban!

A Balatoni Hajózási Zrt. kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra az idei ünnepi időszakban is. A Mikulásgyár támogatásával rászoruló családoknak, gyerekeknek gyűjtenek adományokat. A Bahart a dolgozók és utazóközönség körében meghirdetett akcióval csatlakozik a az ország legnagyobb karitatív akciójához, a Mikulásgyár által szervezett gyűjtéshez. Az összegyűlt ajándékokat december 8-án a siófoki Mikulás Gyerekhajó indulása előtt adják át a Bahart munkatársai a Mikulásgyár képviselőinek.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!