Idén is lesz újdonságpályázat

A Budapest Boat Show 2018-ban újra megszervezi Újdonságpályázatát, amellyel a hazai és külföldi újdonságok, fejlesztések bemutatását kívánja segíteni a vitorlás és motoros hajóiparban. Hajó (vitorlás, motoros, elektromos) és hajózáshoz kapcsolódó termékek (felszerelések, vitorlák, motorok, kiegészítők) kategóriában várják a nevezéseket. A nevezési határidő: 2018. január 12.

A hajó kategóriában a díjazottak 100 000–300 000 forint kedvezményt kapnak a pályázatban résztvevő hajó kiállítási díjaiból, illetve megjelennek a kiállítás kommunikációjában és színpadi programjában, valamint Budapest Boat Show Újdonságpályázat díjazott matricát kapnak termékükre. A hajózáshoz kapcsolódó termékek kategóriában a díjazottak megjelennek a kiállítás kommunikációjában, és színpadi programjában.

A hajó kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan magyarországi vagy külföldi forgalmazó és gyártó, akinek 2017. január 1. és 2018. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba új vitorlás, motoros vagy elektromos hajómodellje, vagy meglévő modelljének továbbfejlesztett, módosított, megújított változata.

A másik kategóriában a pályázaton részt vehet minden olyan magyarországi és külföldi forgalmazó és gyártó, akinek van olyan saját gyártású, vagy általa Magyarországon forgalmazott terméke, mely a hajózáshoz, hajógyártáshoz kapcsolódik, és 2016. január 1. és 2017. február 1. közötti időszakban készült el az első darab a termékből, vagy került először forgalomba. A pályázat elbírálását a Hungexpo Zrt. által felkért független szakmai újságírókból és szakemberekből álló bizottság végzi.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!