Home office hét kontinensen – egy hajó fedélzetéről

2023. március 12.
Címkék :

A Life at Sea Cruises hároméves, föld körüli hajóutat indít, évi 30 ezer dollárért. Az MV Gemini hajó november 1-jén, Isztambulból indul útjára, 375 kikötőt, 135 országot és mind a hét kontinenst érintve.

A Life at Sea Cruises már meg is nyitotta a foglalásokat a hároméves útra. A hajó nyolc hónap múlva fut ki a kikötőből, az utasoknak ennyi ideje van arra, hogy elintézzék, hogy távmunkában dolgozhassanak és az útlevelük, valamint az oltásaik is rendben legyen.

A hajó három év alatt több mint 130 ezer mérföldet tesz meg, és a világ legikonikusabb látnivalóit láthatják az utasaik a Rio de Janeiró-i Megváltó Krisztus szobortól és az indiai Taj Mahaltól a gízai piramisokon és a Machu Picchun át a kínai nagy falig. Emellett 103 trópusi szigetet is meglátogathatnak az utazók, valamint az Antarktiszra is eljuthatnak. A 375 kikötőből 208-ban éjszakai megállókat terveznek, így az utasok több időt tölthetnek ezeken az úti célokon.

A hajót 400 kabinnal szerelték fel és 1074 utas számára biztosít helyet. A Geminit a hagyományos tengerjáró hajó felszereltségén, éttermein és szórakozási lehetőségein kívül távmunkaállomásokkal is felszerelik. A társaság ingyen használható, teljes körű üzleti központot ígér tárgyalótermekkel, 14 irodával, üzleti könyvtárral és társalgóval a kávészünetekhez.

A hajón lesz egy éjjel-nappal működő kórház is, ingyenes orvosi vizitekkel. A hajóút ingyenes nagysebességű wifit is tartalmaz, és az utazók a családtagjaikat, valamint a barátaikat is ingyen a fedélzetre hívhatják, hogy meglátogassák őket. Az étkezések mellett a vacsoránál az alkoholos italok is benne vannak az árban, az üdítők, a gyümölcslevek, a tea és a kávé egész nap, valamint a mosás, a kikötői díjak és a takarítás.

Az üzleti központon mellett napozóterasz, úszómedence, wellnessközpont, előadóterem és többféle étkezési lehetőség várja az utasokat. A fedélzeten tánc- és zeneoktatók állnak rendelkezésre, az egyedül utazók számára pedig ismerkedési lehetőséggel készülnek. A kiemelt programok között szerepel a brazíliai karácsony és az argentin újév.

A legolcsóbb kabinba a jegy évi 30 ezer dollárba kerül utasonként és évente, míg a legdrágább szoba, amelynek saját erkélye is van, 110 ezerbe kerül. A három évet egyben kell kifizetni, de lehetőség van arra, hogy többen összedobják a jegy árát és félúton cseréljenek. A foglaláshoz legalább 45 ezer dolláros előlegre van szükség, az egyedül utazók pedig 15 százalékos kedvezményt kapnak a kétszemélyes díjból – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!