Hévíz Európa legjobb úti célja lehet

Hévíz bekerült a húsz legjobb európai úti cél közé, amelyek közül jövő januárban a nagyközönség megszavazhatja, hogy melyik helyszín végez majd az élen.

Hévíz illusztris társaságba került, olyan városok közé, mint Róma, Amszterdam, Nagyszeben, Athén, Colmar, Milánó, London, Tbiliszi, Prága, Bécs, Valencia, Párizs, Kotor, Lugano, Faial, Fiume, Cascais, Brüsszel és Krakkó.


A verseny honlapján mostantól legalább egy évig ott található Hévíz is, ami valószínűleg dob majd a város ismertségén. Külön öröm, hogy egy magyar város megint ott van a legjobbak közt, hisz az idén Budapest nyerte el a címet, és lett Európa legvonzóbb desztinációja.

Hévíz kínálata nem hasonlítható össze más városokéval, hisz autentikus élményeket nyújt gyönyörű környezetben. Itt van Európa legnagyobb termáltava, ahol egész évben lehet fürdőzni a tavirózsák közt, amire 220 éves fürdőkultúra települt. A város egyre több látogatót fogad és egyre jobban fejlesztik, így Hévíz hozzájárul Magyarország népszerűsítéséhez is.


A tófürdőre épül a város rengeteg wellness-szolgáltatása, illetve a magyar gasztronómia és borászat. Hévízen olyan élményekben lehet részük az odautazóknak, mint bármelyik nagyobb európai fővárosban, ráadásul európai szemszögből megfizethető is a város – írta a travelo.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!