Hétvégi programok a víz világnapja alkalmából

2017. március 17.
Címkék :

Március 19-én, a víz világnapját megelőző vasárnap programok széles választéka várja korosztálytól függetlenül a vendégeket Budapest fürdőiben.

A látogatók különböző stílusú kulturális produkciókkal és sportprogramokkal találkozhatnak: koncertek, DJ, hastáncprodukció, tradicionális cigány muzsika és úszóversenyek várják a kikapcsolódni vágyókat. Extravagáns, elektromos hangzásvilágú mélyhegedűkoncerttel érkezik a Széchenyi fürdőbe Eliza Bliss, aki népszerű világslágerek, az ír zene és a romantikus balladák világába kalauzolja a fürdőzőket. A szinkronúszás bemutatót követően, a vizes-világbajnokság szervezőivel közösen az úszómedencében egyszerre készített legtöbb selfie rekordkísérlet felállítására tesznek kísérletet a résztvevők. A lelkesedést az Európa-bajnok cheerleadercsapat fokozza. A napot látványos, akrobatikus show-bemutató zárja az Amazinx Team jóvoltából.

A Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda páratlan szecessziós díszletei közt a MY77 izgalmas fürdőruha-bemutatója várja az érdeklődőket, déltől pedig cigányzene szórakoztatja a fürdőzőket. Carl Oh és Tomanek a pesti éjszaka igazi zenemágusai. Rendszeresen bukkannak fel a legváratlanabb helyeken, ezúttal a Lukács Gyógyfürdőben. Zenerajongásukat a víz világnapja alkalmából is megcsillogtatják: az afro-kubai, latin, karibi és brazil lemezeik legjavát prezentálják. A Király Gyógyfürdőben a hely hangulatához hűen hastáncprodukciót tekinthetnek meg a vendégek Szőke Mirjam 2011 Príma különdíjas művésze, a Miss Bellydance Hungary királynője és a Midnight Diamonds előadásában.

A Csillaghegyi és Paskál fürdőben úszóversenyen mérhetik össze erejüket a versenyző szellemű vendégek, utóbbi animációs programokkal, versenyekkel, nyereményekkel is várja az egész családot. A Rudas Gyógyfürdőben ezen a napon 20 százalékos kedvezménnyel próbálhatjuk ki a 30 perces aroma relaxmasszázst. A Dandár fürdő vendégei napi belépőjüket 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg, a Paskál fürdő vendégei pedig kétórás jegyet válthatnak ezen a napon.

A hagyományokhoz híven a történelmi fürdőkben az idén is ingyenes vezetésekkel fogadják az érdeklődőket, akik részt vehetnek a látogatás utáni helyszíni víz-kvíz játékban. A helyesen válaszolók fürdőzéshez kapcsolódó ajándékokat nyerhetnek. A fürdőkben a vezetett séták regisztrációhoz kötöttek – írta a turizmus.com.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!