Hétvégén jön a Balaton Boat Show

Szeptember 6-tól 8-ig tart a Balaton Boat Show, amelynek ezúttal is a balatonkenesei Kenese Marina-Port lesz a házigazdája. A Balaton Boat Show rendhagyó értelemben egy „hajószalon”, amely mindenkinek izgalmas programot kínál, legyen szó a hajózással először találkozó vendégekről, régóta hajózó vagy éppen hajóvásárlást fontolgató látogatókról.

„Tavaly is rekordszámú vendég jött el a vízen és parton kiállított több mint 60 vitorlást, motorost és elektromos hajót, valamint rengeteg hajózási kiegészítőt, ruházatot felvonultató rendezvényre. Az idén még többen lesznek, ugyanis a vízi kiállítóhelyek már júniusban beteltek, a szárazföldön és vízen bemutatott hajók, motorcsónakok, elektrojetek száma megközelíti a 100-at” – mondta Rápolthy Edit, a kiállítás igazgatója, aki hozzátette: a Balaton Boat Show és az év elején a fővárosban megrendezett Budapest Boat Show közötti stratégiai együttműködéssel két olyan rendezvény kapcsolódik össze szorosabban, amelyre a piaci szereplők fontos megjelenési lehetőségként tekintenek és kiemelkedő részei a marketing- és értékesítési stratégiájuknak.

A vevőjelöltek szinte biztosan megtalálják a számukra legmegfelelőbb kínálatot. Ráadásul a kiállításon kaphatják a legjobb ajánlatokat, nem beszélve arról, hogy a modelleket össze is hasonlíthatják egymással. Rápolthy Edit elmondta: a kiállított hajók többsége az idén is vitorlás lesz. Folytatódik a trend, egyre nagyobb hajókkal jönnek a gyártók és forgalmazók, több 49-50 lábas hajó is lesz a főszereplők között.

Több újdonság is várható: számos premierrel mutatkoznak be a hazai gyártók és forgalmazók egyaránt (Elan E4, Nauten, Hanse, Antila Yachts, Fareast, Freeboat, Flaar 5.3 Smart Power stb). Az elektromos hajók egy része a vízen is kipróbálható lesz, időpont pedig bármelyik hajó tesztelésére egyeztethető.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!