Hamarosan jön a Balaton Boat Show

Szeptember 8. és 10. között az ország legnagyobb vízi hajókiállítása, a Balaton Boat Show várja látogatóit a Kenese Marina Portban. Az idén 22. alkalommal megrendezendő seregszemlén a hazai hajós piac minden jelentős képviselője jelen lesz. Szeptember 1-jéig kedvezményes elővételi jegyek, a helyszínen pedig látogatói nyereményjáték várja az érdeklődőket.

A Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében, a Kenese Marina-Portban rendezett eseményen az ismert hazai és nemzetközi vitorlás-, motoros- és elektromoshajó-márkák mellett a hajózáshoz szükséges kiegészítők, ruhák, cipők, valamint ékszerek is helyet kapnak a kínálatban. Tavaly az elmúlt tíz év legnagyobb kínálatát felvonultató esemény várta a látogatókat, a szerevezők pedig az idei évre sem várnak mást. A jelentkezés még zajlik, de a kiállítói helyek lassan elfogynak, így érdemes sietni annak, aki kiállítóként részt szeretne venni a szeptemberi Balaton Boat Show-n.


A rendezvény kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a hajózás iránt érdeklődők, hajóvásárláson gondolkodók személyesen is megismerkedjenek a forgalmazókkal, kiválasszák az igényeiknek megfelelő járművet, lehetőség szerint ki is próbálják azokat. Emellett a gyártók az őszi seregszemlével egy időben tudják a legkedvezőbb feltételeket kínálni a következő szezonra megrendelt hajókra, de a kiegészítőket, ruházatot forgalmazók is ekkor indítják el őszi akcióikat.


A Balaton Boat Show-t több program, nyereményjáték és bemutató is színesíti. Folytatódik a tavaly sikerrel indult beszélgetéssorozat, a Volvo Kávészünet, amelynek keretében délutánonként a bárteraszon szakemberek, ismert vitorlázók beszélgetnek hajózásról, tapasztalatokról, tanácsokról könnyed stílusban, közérthetően.


Kiemelt látványossága lesz az idei események a Cirkálóktól a Katamaránokig: legendák a Kékszalagon című fotókiállítás, amely a Magyar Vitorlás Szövetség, az Erste World és Kollmann András fotós közös kiállítása. A tárlaton a Kékszalag legendás hajói, a legmodernebb katamaránok és a hajók kormányosai mutatkoznak be nem mindennapi fotókon keresztül.


Amennyiben kedvezményes áron szeretnénk belépőjegyet vásárolni, érdemes regisztrálni a Balaton Boat Show weboldalán található felületen. Kövessék a híreket, kiállítói ajánlatokat és a programok részleteit az esemény folyamatosan frissülő web- és Facebook-oldalán.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!