Hajóvezetői tanfolyamot indít a Bahart

November 5-től B és C kategóriájú hajóvezetői tanfolyamot indít a társaság.


Az elméleti oktatás időtartama 4+1 hét, heti 40 óra (öt napban) 8 és 15.35 között 45 perces órákkal, szünetekkel és ebédidővel a kidolgozott órarend szerint. Az oktatásra Siófokon, a Balatoni Hajózási Zrt. telephelyének tantermében kerül sor.
Az ötödik héten a Balatoni Hajózási Zrt. a vizsgára vezényelt úszólétesítményen gyakorlási lehetőséget biztosít, illetve az elméleti tárgyakban konzultációt az adott oktatóval.


A tanfolyam költsége: 300 000 Ft/fő, amelyet a tanfolyam megkezdése előtt a Balatoni Hajózási Zrt. és a jelentkező hallgató között kötött Képzési szerződés aláírásával egyidejűleg kell megfizetni. A részvételi díjért a hivatásos hajóvezetői vizsgára felkészítő, intenzív 160 órás tantermi oktatást, továbbá a gyakorlati vizsgához úszólétesítményt és azon való gyakorlási lehetőséget biztosítunk.


A tanfolyam díján felül fizetendők a hatósági vizsgadíjak, amit a hajózási hatóság felé kell befizetni a vizsgára jelentkezéssel együtt. A hatósági vizsgára bocsátás egyéb feltételeinek biztosítása a hallgatók feladata (pl. érvényes hajós szolgálati könyv, szolgálati igazolások, felmentésekhez a szükséges dokumentumok stb.).

Jelentkezés és bővebb felvilágosítás megtalálható ide kattintva.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!