Hajóipari újítók kerestetnek

November végéig lehet leadni a jelentkezéseket az Újdonság Pályázatra, amelynek eredményhirdetése immár hagyományosan a februári Budapest Boat Show-n lesz.


Minden újítás, legyen kicsi vagy nagy, hajó vagy kiegészítő, termék vagy szolgáltatás, megérdemli, hogy az értő közönség elismerő figyelmében fürödjön. A rajongók lelkes visszajelzései megdobbantják az alkotó szívét, és büszkeséggel töltik el, míg a szigorú kritikák emlékeztetik, hogy a munkának még nincs vége, hisz ez csupán az elkövetkező fejlesztések első lépése, így ösztönzik a még jobb megalkotására. Ezekre mind szükség van, hogy a hajózás egy folyamatosan megújuló, a kihívásokra egyre jobb megoldásokat nyújtó sport és kikapcsolódás legyen.

Vagyis ha már megszületett az innováció, akkor nemcsak az ismertség, de a további fejlődés szempontjából is a legfontosabb, hogy minél többen találkozzanak vele. Közzé lehet tenni a hírt a weboldalon és a közösségimédia-felületeken, ki lehet küldeni hírlevélként a partnereknek, és persze az innovációkra az újságok is mindig kíváncsiak, akár interjú vagy bemutató formájában. Ezekkel már jelentősebb réteget lehet megszólítani. De ha szeretnénk, hogy tényleg emlékezetes maradjon az alkotásunk, akkor meg kell mutatni a hajós világnak, hogy mindenki átélhesse az új feletti örömöt, amit nyújtani tudunk nekik. Hogy ne csak érthessék, de meg is foghassák, amit kapnak.

A Budapest Boat Show szervezői, ezt pontosan tudják, ezért hozták létre 2014-ben az Újdonság Pályázatot, amellyel a hajóipari vállalkozások legjelentősebb innovációinak biztosítanak szélesebb körű kommunikációt, és kedvezményes kiállítási megjelenési lehetőséget, így támogatva, és egyben elismerve az újítók munkáját. A pályázat évről évre fejlődik, alakul, hogy minél jelentősebben támogathassa a piaci szereplőket, így az idén a jelentősebb kommunikáció mellett kibővül egy környezetvédelmi és egy hazai különdíjjal is.

Amennyiben 2018. január 1. és 2019. február 1. közötti időszakban készült el vagy került forgalomba, új vitorlás hajója vagy hajózáshoz kapcsolódó terméke, szolgáltatása, és szeretne megjelenni a 2019-es Budapest Boat Show-n innovációjával, vegyen részt a Budapest Boat Show 2019 – Újdonság Pályázaton, és biztosítsa a legszélesebb körű bemutatkozási lehetőséget innovációjának Magyarország legnagyobb hajókiállításán. A Budapest Boat Show, hazánk legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, 2019. február 21–24. között várja a látogatókat a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A kiállítás mögött neves cégek sorakoztak fel, hiszen főtámogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós támogatója az Audi.

Fontos, hogy a pályázatra a jelentkezést csak november hó végéig lehet leadni érvényesen, így már csak néhány nap van a határidőig! A Budapest Boat Show Újdonság Pályázat részletes információi megtalálhatók ide kattintva.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!