Hajóbemutatók Cannes-ban: Nimbus W11

2023. augusztus 11.
Címkék :

A Nimbus W11 Oslóban, Cannes-ban és Ft Lauderdale-ben bukkan fel az ősz folyamán.

A svéd Nimbus csoport a boot Düsseldorf 2023 kiállításon mutatta be a márka két új hajóját – a Nimbus W11-est és a Nimbus 465 Coupét –, most pedig bejelentette, hogy a W11 az ősz folyamán vízi hajókiállításokon – Oslóban, Cannes-ban és Fort Lauderdale-ben – is megtekinthető lesz. A WTC sorozat új zászlóshajóját, a W11-est – amely a W9 továbbfejlesztett verziója – az építő úgy definiálja, mint minden idők legjobb hétvégi hajója.

Az új modellben rengeteg tér, fokozott kényelem és olyan fejlesztések várják az utasokat, mint a tágas hátsó társalgórész állítható üléselrendezéssel, több napozóágy, kültéri konyha, giroszkópos stabilizátor, valamint bőséges tárolóhely a felszerelések és játékok számára.

„A 12,4 méter hosszú és 3,46 méter széles W11 a hétvégéket és a rövid kirándulásokat a lehető legjobban kihasználni kívánó hajósok igényeihez igazodik. Akár vendégeket szeretnének szórakoztatni, akár a családjukkal szeretnének időt tölteni, a W11 mindkét fronton megállja a helyét” – állítja Jonas Göthberg, a Nimbus Group AB kereskedelmi igazgatója.

A WTC termékcsaládot a Nimbus a 2017-es düsseldorfi hajókiállításon mutatta be, akkor tartották a Nimbus W9 világpremierjét. Azóta több modellt is piacra dobtak, és az egész termékcsalád sikeres lett mind Skandináviában, mind az exportpiacokon.

Nimbus W11-est bemutató rövidfilm:

YouTube video

(forrás: ibinews.com, fotók: Nimbus Yachts)

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!