Gondban vannak a fürdőlátogatók

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. a koronavírus terjedése miatt kialakult helyzetre tekintettel március 15-től a szervezet valamennyi fürdő- és gyógyászati egységét határozatlan ideig zárva tartja.

A fürdők bezárása alatt a komplex fürdőgyógyászati szolgáltatásokat is szüneteltetik. A vendégek a megszakított gyógykezeléseket az újranyitást követően vehetik ismét igénybe, a fürdőbérleteket pedig automatikusan meghosszabbítják. Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. március 17-től ingyenesen hívható – 06-80-315900 – zöldszámot működtet.

A miskolci fürdők a koronavírus-járvány miatt már pénteken bezártak. A Miskolci Fürdők Kft. által üzemeltetett miskolctapolcai barlangfürdő és strandfürdő, valamint a selyemréti strandfürdő nyitvatartását március 13-ától határozatlan időre felfüggesztették.

Hétvége óta nem fogad fürdő vendégeket ez Egri Termálfürdő és a város Bitskey Aladár uszodája, a Kecskeméti Fürdő pedig csütörtök óta már csak a gyógykezelésre érkezőket fogadta, medencéiben pedig csak a sportolók edzhettek.

A Debreceni Gyógyfürdő Kft. által üzemeltetett termálfürdő és a jelenleg karbantartás alatt álló Aquaticum Mediterrán Élményfürdő március 20-a után sem nyit ki bizonytalan ideig. A Debreceni Sportuszoda lakossági szolgáltatása szünetel, csak a velük szerződéses kapcsolatban álló sportegyesületek használhatják az uszodát edzés céljára – írta a travelo.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!