Folytatódik a kampány a fürdőzésért

Búcsúztasd pihenéssel az őszt címmel folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata, amely a kulturális és kulináris programkínálat mellett a sokszínű hazai feltöltődési lehetőségeket mutatja be.

Magyarország fürdőhelykínálata rendkívül sokszínű, és minden évszakban nagyszerű lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra. Az MTÜ az őszi-téli időszakban többek között azzal segíti az utazást tervezőket, hogy egy online térképre helyezte a hazai gyógy- és élményfürdőket, megkönnyítve az utazási döntések meghozatalát.

Hazánk a legjelentősebb termálvízkészletű országok egyike, kétezer éves fürdőkultúránk mellett közel 1500 termálkút és több mint 270-féle elismert ásvány- és gyógyvíz található Magyarországon.

A Magyar Turisztikai Ügynökség kampányának fő célja, hogy bemutassa, Magyarország négy évszakos úti cél, és megannyi csodával várja a belföldi utazóközönséget az őszi-téli időszakban is. Ilyenkor is érdemes elutazni az ország különböző pontjaira és ott a feltöltődés élményét választani; a fiatalokat pihentető wellness, a családokat szórakoztató beltéri strandolás, az idősebb korosztályt pedig gyógyhatású regenerálódás várja az ország fürdőhelyein.

A természetes regenerálódást segítő hazai gyógy- és élményfürdőket összegyűjtötte és egy online térképre helyezte az MTÜ, amit november 14-től a csodasmagyarorszag.hu weboldalon a Fürdőtérkép menüpontra kattintva érnek el az érdeklődők. A kiválasztott fürdőhelyről részletes információval szolgálnak, így már indulás előtt minden tudnivaló rendelkezésre áll, hogy a lehető leghatékonyabban lehessen kihasználni a feltöltődésre szánt időt – írta a turizmus.com

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!