Fesztivál és szörfverseny Balatonfűzfőn

2018. június 21.
Címkék :

Fesztiválhangulat uralkodik majd a parton, a vízen pedig izgalmas küzdelem zajlik majd a Fa Magyar Szörf Bajnokság harmadik, balatonfűzfői futamán, amelyet a Beach fesztivál keretében rendeznek meg június 22. és 24. között.

A sportág hazai történetében először bemutatkozik a foiling windsurf, vagyis a szárnyas szörf, amit előszeretettel neveznek a jövő olimpiai osztályának, mivel elképesztően látványos, ahogy a deszka fél méterrel a víz felszíne fölé emelkedik. Ebben az osztályban olyan indulókat is várnak, akik korábban még nem álltak rajthoz szörfversenyen, s most csatlakoznának a versenyzők táborához.

A sportprogramok, a szörf és a SUP bajnoki futam, kiegészülnek olyan színes és szórakoztató elemekkel, mint a SUP tesztelési lehetőség, illetve a SUP-jóga. Az este folyamán két színpadon zajlik majd a buli népszerű hazai előadók, hazai és külföldi dj.-k közreműködésével. A versenyre nevezni a szövetség honlapján lehetséges, illetve a helyszínen, 22-én pénteken reggel 9 órától – írta a windsurfing.hu.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!