Felmérés készül a vitorlázási szokásokról

A tavalyi év után ismét a vitorlázók véleményére kíváncsi a Magyar Vitorlás Szövetség. A versenyszervezéssel és a szövetség munkájával kapcsolatos kérdések mellett ezúttal hangsúlyosan szerepelnek a balatoni túrázással, kikötőhelyi szolgáltatásokkal kapcsolatos vélemények vizsgálata is.


Tavaly első alkalommal készített átfogó véleménykutatást a tagság körében az MVSZ. A felmérést közel 1200-an töltötték ki, és számos észrevétel beépült a szövetség munkatervébe. Holczhauser András főtitkár elmondta: a tavalyi kutatás alapján került előre például a VIHAR rendszer fejlesztési prioritásai között az online fizetés lehetősége, valamint újra elindult a Téli előadások rendezvénysorozat.

Az idén a már korábban ismert kérdések mellett elsősorban a versenyekhez kapcsolódó adatok (eredmények, fotók, videók) online kereshető adatbázisba helyezésére, a tavalyi MVSZ által szervezett versenyek (Évadnyitó, Fehér Szalag, Kékszalag, Félsziget-kerülő) szervezésével kapcsolatos véleményekre is kíváncsi a szövetség. Emellett a Vitorlázz Itthon! projekthez kapcsolódóan külön blokkban bekerült a túravitorlázási szokások felmérése, amelyek a későbbi fejlesztések meghatározásánál jelentenek fontos támpontokat.


A kérdőívet ide kattintva és a közösségi médián keresztül is ki lehet tölteni névtelenül, 2019. március 25-ig.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!