Februárban Budapest Boat Show

budapest_boat_show_aquamagazin2016. február 18-án nyitja meg kapuit a Budapest Boat Show, amelynek a hagyományokhoz híven a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ad otthont. 80 kiállító közel 100 vitorlás, elektromos és motoros hajóval, számtalan hajózási kiegészítővel, vitorlamárkával és szolgáltatással készül a rendezvényre.

A témát a 2016-os Nyári Játékok szolgáltatják, így a vitorlás és vízi sportok, valamint az idei Olimpián résztvevő sportolók kerülnek előtérbe. Bemutatásra kerülnek az olimpiai versenyhajók, illetve kilenc oktatóhajó is várja az érdeklődőket. Ezeket a hajókat egyébként nem csak a szárazföldön, hanem a kiállítás 40m2-es Bemutató medencéjében is ki lehet próbálni.

1427882195_CSG_4235

Mivel idén 25. alkalommal kerül megrendezésre a kiállítás, ennek tiszteletére Vitorlástörténeti bemutató várja a látogatókat. És az innováció is teret kap: a rendezők által meghirdetett Újdonság Pályázat győztesei itt mutatják be pályamunkáikat.

magyar_vitorlas_szovetseg_aquamagazin

A 4 nap során a kiállítók mellett állandó programok várják a látogatókat, amelyről részletesebb információ itt olvasható.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!