Extrém járművek a fedélzeten

2016. március 24.

Impossible_ProductionsEgy 100 méteres szuperjacht, amelynek fedélzetén majdnem bármilyen járművet szállíthatunk, legyen szó autóról, motorról vagy helikopterről. Bár mindez még csak koncepció, azt azért be kell látni, hogy az elképzelés igen merész.

Impossible Productions, az Ink LLC és a Tim Dempers Studio közös munkájának a gyümölcse egy olyan jachtnak a terve, amelyen egy teherszállító platformot alakítottak ki. Mindezt pedig azért, hogy a tulajdonos kedvenc járművét a fedélzetre is magával tudja vinni.

Impossible_Productions_Ink_100m_Explorer_01-630x354

A teherszállító platform a két hálórész között kap helyet és egyáltalán nem emlékeztet valódi funkciójára. Ugyanis a tervek szerint úgy alakítják ki, hogy része, berendezése legyen a közösségi térnek. Így aztán bármilyen típusú járműről is van szó, illeszkedni fog a megtervezett belső részhez.

Impossible_Productions_Ink_100m_Explorer_07-630x354

Ebben a részben tengeri repülő, autó, motorkerékpár, vitorlás, jet-sky, hőlégballon, légpárnás csónak is elfér. Az enteriőr egyébként is lenyűgöző, a két hálószoba 360 fokos kilátást kínál csak úgy, mint a napozóterasz. Az első tér a közösségi rész, ahol a járművek mellett egy iroda kap helyet. A tulajdonos hálószobája a jacht hátsó részében található. És persze jut hely a mentőcsónaknak, de még egy kültéri mozinak is.

Impossible_Productions_Ink_100m_Explorer_09-630x354

Forrás: Yachting & Boating Word

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!