Exkluzív nyaralás egy saját szigeten

Fejedelmi körülményeket és a nagyvilágtól való teljes elszigeteltséget kínáló szigeteket ajánlunk elvonuláshoz, kikapcsolódáshoz és feltöltődéshez.

Ezek a semmihez sem hasonlítható, nyugodt menedékhelyek páratlan luxussal, buja trópusi környezettel és fehérhomokos partokkal nyújtanak tökéletes harmóniát és menedéket azoknak, akik a járványhelyzetben kerülnék a tömegeket vonzó turistahelyeket.

Északi-sziget, Seychelle-szigetek
Ez a sziget az Indiai-óceán gyönyörű szigetállama, a Seychelle-szigetek része és teljes egészében magántulajdonban van. Ezen a varázslatos helyen 11 luxusvilla található, ebből tíz 5000 négyzetméteres, míg a 11., a Villa North területe meghaladja a 8000 négyzetméter.

Minden itt található szobát helyi alapanyagokból építettek, sok fa, helyi kövek és üveg felhasználásával, amelyeket kézzel készítettek seychelle-szigeteki és afrikai kézművesek.

A villákban találunk úszómedencét, saját személyzetet, sőt a legnagyobb villában hullámfürdő és saját mozi is van. Az ajánlott tevékenységek: búvárkodás, snorkelezés, tengeri kajakozás, horgászat, jóga és persze hajózás a helikopterrel érkezőknek.

Az ötcsillagos szolgáltatást nyújtó földi paradicsomban már az egynapi tartózkodásnak is igen borsos ára van, egy átlagos villa bérleti díja átszámítva közel egymillió forintba kerül naponta. A minimális tartózkodás három nap.

Banwa Private Island, Fülöp-szigetek, Palawan régió
Hat elegáns óceánparti villa található itt, mindegyikben van türkizkék vízre néző, végtelen(ített) medence pezsgőfürdővel, padlótól a mennyezetig nyúló hatalmas üvegablakokkal.

Minden villához a nap huszonnégy órájában rendelkezésre álló komornyik is jár. Ha az idillinek tűnő semmittevésből elegünk lenne, akkor lehetőségünk van búvárkodni, evezni, golfozni, edzőteremben izzadni, valamint teniszezni. Emellett teljes körű wellness-szolgáltatás is igénybe vehető.

Megfigyelhetjük a helyi, vadon élő állatokat, beleértve a védett, közönséges cserepesteknőst, a fekete tüskés cápákat és a zátonycápákat, valamint az olyan ritka madarakat, mint a fehér galléros jégmadár.

The Brando, Tetiaroa, Francia Polinézia
A szigeten a 35 luxusvilla mellett egy hagyományos, polinéz stílusú kezelést nyújtó spa is van, amit az odalátogató turisták is igénybe vehetnek. A hivalkodóan igényes szálláshely ragyogó, lagúnára néző pezsgőmedencés környezetében bűntudatmentesen pihenhetünk, mert az üdülőhely teljesen környezetbarát, maga az ökoturizmus megtestesítője.

A The Brando valamennyi vendége számára igyekszik személyre szabni a szolgáltatásait. Eközben a vendégek közvetett módon a fenntarthatósággal és a környezetvédelemmel kapcsolatos kutatásokat támogatnak úgy, hogy éjjeleiket elegáns, nádfedeles bungalókban tölthetik a türkizkék lagúnáknál. Mindez éjszakánként nagyjából tízezer dollárért, minimum hároméjszakás tartózkodással. A villákat a tengerparttól távolabb építették fel, hogy ne zavarják a tengeri teknősök élőhelyét.

Raffles Maldives Meradhoo, Gaafu Alifu Atoll, Maldív-szigetek
A Maldív-szigetek déli csücskében, az Indiai-óceán kristálytiszta vizein található különleges oázis a Raffles Maldives Meradhoo. Ez az egyedülálló üdülőhely az egyik legtávolabbi és legnagyobb természetes atollon található, az Egyenlítő közelében.

Két „szigeten” 38 parti és vízi villa kínál tágas tereket, hatalmas privát szférát, luxust és eleganciát, paradicsomi szépségű természeti környezetet és teljes nyugalmat vendégei számára. Az Indiai-óceán kristálytiszta vize fölé épített villák hajóval érhetők el a partról.

A vendégek számára egy vízre épült fürdő, manikűr- és pedikűrvilla, jógaközpont, valamint egy víz fölötti fitneszterem is rendelkezésére áll.

Egymillió dollárért a sziget 5 napra, 4 éjszakára kibérelhető. Az ár tartalmazza a Maldive Center, az Olive Ridley Projekt és a tengeri teknősök védelmében létrejött alapítvány támogatását.

   - ha tetszett, ajánld másoknak is!